Hoppa till innehållet

Vaggmotor för hängvagga

Vad är en vaggmotor?

Med en vaggmotor från Babynohr kan du ha händerna fria när bebisen ligger i hängvaggan. En vaggmotor vaggar din vagga upp och ner i en tyst rörelse. Dessa gungande rörelser påminner ditt barn om tiden i mammans mage. Hängvaggan ger barnet naturliga vagg rörelser som barnet kommer att älska för både korta och längre tupplurar.

Vaggmotor från Babynohr

Vaggmotorn från Babynohr är designad i nordisk design och innehåller en smart detalj. Motorn är utrustad med en liten lampa som kan tändas under den sena natten.

Vaggmotorn från Babynohr är den minsta vaggmotorn på marknaden. Den är alltså lätt att ta med sig på språng, och tar inte upp onödig plats hemma.

Vår vaggmotor passar de flesta hängvaggorna på marknaden. Men har utvecklats för att passa perfekt med Babynohrs hängvagga och fjäder. Vaggmotorn har testats för att fungera på spädbarn som väger mellan 4 och 15 kg.

Motorn har flera hastigheter och kan tidsinställas och dessutom finns en liten lampa inbyggd i motorn, som kan slås på i mörker.

Den tysta vaggmotorn från Babynohr är CE-godkänd och noggrant testad och kan ställas in i flera hastigheter, så att du kan hitta den hastighet som passar just din bebis och dess behov. Dessutom kan den tidsinställas med den inbyggda timern.

När du köper en vaggmotor från Babynohr ingår vaggmotor och strömförsörjning till motorn, dessutom ingår karbinhake och silikonöverdrag för upphängning av vaggmotorn.

Vi har nöjd-garanti på vår vaggmotor. Prova hemma: Prova hemma i 14 dagar, om vaggans motor inte uppfyller dina förväntningar kan den returneras och du får pengarna tillbaka.

Vi har snabb leverans på våra produkter. Vi vet att behovet av en hängvagga kan uppstå snabbt och att man som föräldrar till en olycklig bebis som kanske lider av kolik eller liknande och inte kan få sinnesro att sova, inte kan vänta flera dagar på hjälp. Därför strävar vi efter blixtsnabb leverans och skickar ditt paket samma dag om du beställer innan kl 15.

Köp vaggmotorn här:

Kom snabbt igång med ett hängvaggs-paket från Babynohr. När du beställer ett paket från Babynohr får du både en vaggmotor, en hängvagga och ett stativ. Det betyder att du har allt du behöver för att komma igång med att använda hängvaggan.

Related Posts

Vad kan en slingvagga användas till?
January 18, 2024
Vad kan en slingvagga användas till?

Om hängvaggan En hängvagga är en vagga som både omfamnar och vaggar ditt...

Läs mer
Orolig sömn hos bebis
January 18, 2024
Orolig sömn hos bebis

Det kan verka maktlöst när barnet sover oroligt. Det kan vara svårt att förstå...

Läs mer
Drawer Title
Liknande produkter